• nl

Praktijkcursus Geluid Meten volgens de Circulaire Bouwlawaai

bouwlawaai
 


Opleiding:
Praktijkcursus Geluid Meten volgens de Circulaire Bouwlawaai voor NIVRE register-experts (6 PE-punten)
Datum en plaats:
Bestemd voor:
NIVRE register-experts die geluidmetingen moeten uitvoeren tijdens bouwactiviteiten
Vooropleiding:
Deze opleiding wordt verzorgd op HBO denk- en werkniveau. Verder is geen bijzondere vooropleiding vereist. Het is raadzaam om de Circulaire Bouwlawaai vooraf te bestuderen.
Tijdsduur:
Eén dag van mimimaal 7 uur. In het kader van de Permanente Educatie van het NIVRE zijn aan deze cursus 6 PE-punten toegekend.
Groepsgrootte:
Maximaal 10 deelnemers
Beschrijving:
Na deze cursus bent u in staat om volgens de Circulaire Bouwlawaai van 2010 een meetplan op te stellen voor het continu bewaken (monitoren) van bouwlawaai met een daarvoor bestemd meetsysteem. Tevens krijgt u een heldere praktijkgerechte inleiding tot te achtergronden van geluidmetingen zoals die gelden voor bouwlawaai. (Relevante delen van het Bouwbesluit 2012 worden op deze dag ook besproken).
Om uw nieuw verworven kennis over dit boeiende en belangrijke vakgebied te borgen is er aan het slot van deze dag een beknopte toets op hoofdpunten uit de Circulaire Bouwlawaai
Klik op de link hieronder voor meer informatie. Het verplicht u tot niets. U kunt zich ook direct inschrijven door dat aan te geven in de email. Dan is uw deelname verzekerd.